maanantai 20. kesäkuuta 2011

vk 24. vesisadetta ja muuraustöitä

Vk.24 takana ja eteenpäin mennään. Viikko oli sateinen ja tuli myös vähän sairasteltua, joten ihan parhaimpaan tulokseen ei päästy.

Maanantaina tuli huomattua, että viikonlopun helteessä uurastus toi mukanaan jälkivaikutuksia. Palaneet hartiat nostivat lämpöä ja tekivät olosta vetämättömän. Maanantaina myös satoi reippaasti vettä, joten töitä ei tehty.

Tiistaina palattiin sorvin ääreen, mutta puolikuntoisena. Vettä satoi niskaan, joten työn tulokset olivat laihat. Muutama harkko kuitenkin saatiin paikalleen.

Keskiviikkona muurailtiin tiistaina aloitettu kierros loppuun ja siivoiltiin paikkoja. Sade keskeytti taas hommat.

Torstaina otettiin naapurin traktori apuun ja nosteltiin lisää harkkoja mestoille. Neljä harkkolavaa ja tonnin laastisäkki riitti traktorille, joka hyytyi uupuneena. Ilmeisesti jyrkkä alamäki aiheutti sen että traktorin polttoainepumppu otti tankista ilmaa. Vettä satoi taas niskaan jatkuvalla syötöllä.

Perjantaina lemppasin nelisen tonnia harkkoja muurauspaikoille ja sehän riitti sille illalle. Mieltä ylentävää oli se että vettä ei satanut.

Lauantai aamupäivän satoi taas vettä ja töihin päästiin vasta iltäpäivällä. Levätyn aamupäivän jälkeen oli hyvä draivi päällä ja harkkoja saatiin paikoilleen mukavasti. Sade tosin haittasi taas hommia.

Sunnuntaina aloitettiin hommat laittamalla muurausohjurit paikalleen. Lankaa vasten muurauskin sujuu joutuisammin. Sunnuntaina saatiin harkkoja paikoilleen lähes kaksi kierrosta. Yllättävää että illalla alkoi vesisade.

Ensi viikolla on työmaalle nostettava taas lisää harkkoja. Ennen kuin seiniä saadaan nostettua lisää, on asennettava muuraustelineet. Vielä on epäselvää otetaanko kunnollisent hakitelineet vai kevyemmät alumiinitelineet.

Perjantaina kävi mestari laittamassa hommiin ryhtiä.

Perjantaina jaetut harkot paikoillaan.
Viikonlopun työn tulokset.
Sama eri suunnalta.
Vielä yhdestä kuvakulmasta. (saunan nurkalta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti